İş Vizesi / Çalışma İzni

 

 

cezayir vizesiCezayir Çalışma ve İş Vizesi için İstenen Evrak Listesi

 

 

 

1. Pasaport (10 yıldan eski olmamalı, içerisinde 2 adet boş vize sayfası bulunmalı ve planlanan dönüş tarihinden itibaren 6 ay 5 gün daha fazladan geçerlilik süresi olmalıdır.)
2. 2 adet biometrik fotoğraf (Arka fonu beyaz)
3. Cezayir’deki firmayla yapılan iş sözleşmesi
4. Ülkeye geri dönüş taahhütnamesi (Çalışma Bakanlığı onaylı)
5. Geçici çalışma izni (Çalışma Bakanlığı onaylı)
6. Şirket antetli kağıdına Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış, kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış vize talep dilekçesi
7. Son 3 ay içinde alınmış Faaliyet Belgesi fotokopisi
8. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
9. Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi 
10. Vergi Levhası fotokopisi
11. Şirketin Banka hesap Cüzdanı fotokopisi (Güncel tarihli - Hesap Hareketli ve en az 4000 TL bakiyesi bulunan son 3 ay) 
12. Nüfus cüzdanı fotokopisi
13. Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopileri (Varsa)