Öğrenciler için

 

cezayir vizesi

Öğrenciler; Cezayir Turistik Vize Başvurusu için bize ulaştırılması gereken Evrak Listesi

 

 

 
1. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben kaşe ve imzalı)
2. Davetiye veya Otel confirmation (İlgili Cezayir belediyesi onaylı veya Otel ödendi belgesi)
3. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
4. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
5. 2 adet fotoğraf (Güncel ve Beyaz fon üzeri)